Dove Self-Esteem Project

Dove Self-Esteem ProjectGratis workshop lichaamsbeeld Dove

 

Dove biedt jouw school een gratis workshop rond zelf- en lichaamsbeeld voor leerkrachten (3e graad basisonderwijs-1e graad secundair onderwijs), verzorgd door Pimento. De ideale invulling van jouw pedagogische studiedag! Vraag nu jouw gratis workshop aan voor jouw team of schrijf je individueel in voor een gratis webinar.

In deze train-de-trainer leer je als leerkracht werken rond zelfbeeld met jouw leerlingen. De workshop steunt op een wetenschappelijke basis. Het doel: jongeren helpen om gezonde relaties te ontwikkelen, onzekerheid over hun uiterlijk te overwinnen en het beste uit zichzelf te halen. 

Negatief lichaamsbeeld jongeren

Helaas zorgen een negatief lichaamsbeeld en onzekerheid er vaak voor dat jongeren zich terugtrekken uit het dagelijkse leven. Dit heeft gevolgen voor hun gezondheid, vriendschappen en zelfs hun prestaties op school.

Dove wil ervoor zorgen dat de volgende generatie opgroeit met een positief beeld over zichzelf en hun uiterlijk en jongeren helpen hun eigenwaarde te verbeteren. Want Dove vindt dat iedereen de kans moet krijgen het beste uit zichzelf te halen. 

En daar draagt Pimento graag een steentje aan bij!

Feedback leerkrachten na workshop

 • “Boeiende inhoud”
 • “Fijn dat er de tijd wordt genomen om zowel bepaalde werkvormen mondeling toe te lichten alsook ze effectief te kunnen ervaren.”
 • “Fijn dat er actieve werkvormen bij zitten.”
 • “Fijn dat er een naslagwerk is met alle werkvormen waar leerkrachten nadien mee aan de slag kunnen.”
 • “Het is zeker blijven hangen bij de deelnemers en ze gaan alvast aan de slag met de aangereikte handvaten. Er werden op onze maat zaken aangeboden en gekaderd.”

Zelfbeeld en lichaamsbeeld: Vorming voor leerkrachten

Het programma (halve dag, maximum 20 deelnemers):

 • Begeleidershouding: Hoe geef ik les over dit thema? Waar moet ik rekening mee houden?
 • Werkvormen over zelfbeeld
 • Opbouw workshop over zelfbeeld

Gratis webinar Dove Self Esteem-project

Geen workshop mogelijk voor jouw leerkrachtenteam? Schrijf je in voor het open aanbod webinar lichaamsbeeld voor leerkrachten (19.00 uur – 22.00 uur):

 • Dinsdag 7 juni

Schrijf je nu in voor het gratis webinar lichaamsbeeld voor leerkrachten.

Vraag nu je gratis opleiding voor leerkrachten aan

Wil je graag een opleiding op een andere datum, samen met jouw collega’s? We komen graag naar jouw school! Vraag deze gratis workshop aan via het onderstaande formulier (voor het webinar schrijf je individueel in, via de link hierboven).

  Ja, ik accepteer de privacyvoorwaarden.

  Inschrijven op onze nieuwsbrief

  * Verplichte velden
  Thema's
  Email Formaat


  BLIJF JE GRAAG OP DE HOOGTE OVER ONZE KORTINGSACTIES, GRATIS TIPS, NIEUWE PROJECTEN, SAMENWERKINGEN, PRODUCTEN EN EVENEMENTEN?

   

  Schrijf je dan nu in op de maandelijkse nieuwsbrief van Pimento!

   

  Schrijf in op de nieuwsbrief