Integriteitsbeleid uitwerken?

Integriteitsbeleid uitwerken?Onze experten helpen jou een degelijk beleid rond integriteit uit te stippelen. Want elke jeugdorganisatie moet een aanspreekpunt Integriteit (API) aanstellen en een integriteitsbeleid ontwikkelen van de overheid.

Hoe zorg je ervoor dat de integriteit van kinderen en jongeren niet geschonden wordt? Seksueel grensoverschrijdend gedrag, agressie, pesten, … Hoe vermijd je dat? Hoe kan je reageren op een integriteitsschending bij een kind of jongere? Bij wie kunnen kinderen en jongeren terecht in jouw organisatie?

Integriteitsbeleid jeugdwerk

Zo helpen de specialisten integriteitsbeleid van Pimento je op weg:

API: Opleiding Aanspreekpunt Integriteit

Pimento verzorgt de opleiding voor aanspreekpunten Integriteit (API’s) in het jeugdwerk, samen met De Ambrassade en Tumult. Meer info hierover vind je bij De Ambrassade.

Leidraad integriteitsbeleid jeugdwerk

De gratis tool ‘Integriteitsbeleid in het jeugdwerk’ verduidelijkt de elementen van een degelijk kwaliteits-, preventie- en reactiebeleid over integriteit. Bouw stapsgewijs je beleid op, en gebruik de achtergrondinfo en tips in deze handleiding integriteitsbeleid.

Workshop integriteit in het jeugdwerk

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je welke elementen er nodig zijn voor een kwaliteits-, preventie- en reactiebeleid over integriteit.

Je kan meteen aan de slag na deze vorming rond integriteit.

Traject integriteitsbeleid in het jeugdwerk

Onze experten helpen jou een integriteitsbeleid uit te werken
op maat van jouw organisatie via dit traject integriteit in het jeugdwerk.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

* Verplichte velden
Thema's
Email Formaat


BLIJF JE GRAAG OP DE HOOGTE OVER ONZE KORTINGSACTIES, GRATIS TIPS, NIEUWE PROJECTEN, SAMENWERKINGEN, PRODUCTEN EN EVENEMENTEN?

 

Schrijf je dan nu in op de maandelijkse nieuwsbrief van Pimento!

 

Schrijf in op de nieuwsbrief