Booost!

Spel puberteit

Met dit nieuwe spel heb je alles in huis om met 11- tot 14-jarigen rond relaties en seksualiteit in de puberteit te werken, het hele jaar door, op maat van jouw groep.

Je maakt met Booost! weerbaarheid, imago, seksualiteit, relaties, veranderingen aan het lichaam en online gedrag op een fijne manier bespreekbaar. Vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren. Zo krijgen ze zicht op hun eigen vaardigheden en attitudes, krijgen ze spelenderwijs info en leren ze over deze thema's te communiceren.

Ga op wandel door de stad en ontdek vanalles over de puberteit via de vraag-, opdracht- en discussiekaarten. En boost zo snel mogelijk het humeur van jouw personage - van #grmbl tot #jiehaa!

Bestel nu bij de Banier (25 euro)

Tevreden Klanten

Tevreden klanten Pimento
Zaineb B.
Leerkracht secundair onderwijs, via Klascement.be

Zeer bruikbaar materiaal!

"Zeer bruikbaar materiaal. Dank je wel!"

Description

Met dit nieuwe spel heb je alles in huis om met 11- tot 14-jarigen rond relaties en seksualiteit in de puberteit te werken, het hele jaar door, op maat van jouw groep.

Je maakt met Booost! weerbaarheid, imago, seksualiteit, relaties, veranderingen aan het lichaam en online gedrag op een fijne manier bespreekbaar. Vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren. Zo krijgen ze zicht op hun eigen vaardigheden en attitudes, krijgen ze spelenderwijs info en leren ze over deze thema’s te communiceren.

Ga op wandel door de stad en ontdek vanalles over de puberteit via de vraag-, opdracht- en discussiekaarten. En boost zo snel mogelijk het humeur van jouw personage – van #grmbl tot #jiehaa!

Additional information

Ik ben actief in

Onderwijs, Andere, Jeugdzorg & welzijn, Vrije tijd & jeugdwerk

Ik zoek iets voor

Jongeren (12+), Kinderen (6-12)