Integriteit: Gratis vorming & beleidsondersteuning

Hoe ga je goed om met elkaar? Hoe ga je om met grensoverschrijdend gedrag? De Vlaamse overheid en Pimento willen het jeugdwerk daar graag in ondersteunen. Ook dit jaar genieten jeugdorganisaties en lokale jeugddiensten van onze tijdelijk gratis vorming en beleidsondersteuning integriteit, met dank aan het Vlaamse Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Gratis traject Integriteit jeugdwerk

Onze specialisten helpen je een integriteitsbeleid op maat van jouw organisatie uit te bouwen.

Pesten, agressie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, … Hoe zorg je ervoor dat de integriteit van kinderen en jongeren in jouw organisatie niet geschonden wordt? Hoe reageer je het best op (seksueel) grensoverschrijdend gedrag? Hoe ga je goed om met elkaar?

Vraag je gratis traject integriteitsbeleid aan.

Gratis vorming integriteit jeugdwerk

Een integriteitsbeleid opstellen, pestpreventie, omgaan met seksueel grensoverschrijdend gedrag of met sexting, werken rond online weerbaarheid: kies jouw gratis vorming integriteit uit ons uitgebreide aanbod.

Gratis stappenplan integriteitsbeleid jeugdwerk

Download zeker ook ons volledig geüpdatete Stappenplan Integriteitsbeleid. We maakten het nog gebruiksvriendelijker en gestroomlijnder. Met dit gratis, interactief instrument kan je als organisatie zelf aan de slag.